За нас

Кои сме ние

www.autokey-bg.com е официалният сайт на фирма "Локсмит Брадърс"еоод Фирмата е основана 1998 година и е специализирана в ключарски и автоключарски услуги тел.0888337357

Членство

ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪЮЗ НА КЛЮЧАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ Ключарски услуги, автоключар на тел: 0888337357 бул. Сливница 291 (Сточна гара).

Професионализъм

www.autokey-bg.com е официалният сайт на фирма "Локсмит Брадърс"еоод Фирмата е основана 1998 година и е специализирана в ключарски и автоключарски услуги:

- Продажба, ремонт и монтаж на заключващи системи - брави, патрони, секретни ключалки

- Аварийно отключване на жилища, офиси, автомобили, каси и сейфове

- Посещение на адрес на клиента в рамките на София

Услуги

Предлагаме на нашите клиенти и аварийно посещение на адрес в района на София и околностите: Централна София, Централна ЖП Гара, Сточна гара, Надежда, Обеля, Илиянци, Свобода, Толстой, Кремиковци, Света Троица, Банишора, Илинден, район Сердика, Средец, Възраждане, Младост, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Банкя, Горна Баня, Княжево, Павлово, Овча Купел, Красно Село, Красна Поляна,Хаджи Димитър и др.
Ключар - Това е занаят който в световен мащаб съществува още от 15-ти век. Ключар е човек - занаятчия който може да отключи всяка врата без ключ.

Ключарите влизат в две категории: Битов ключар и автоключар

Битовият ключар се занимава главно с заключващата система на домовете, ремонт на брави и патрони, монтажи както и работа със шперц при нужда. Автоключар - това е ключа който отключва и ремонтира автомобилни ключалки, ремонтира авто ключове и др.

В България е наложено законодателство за легитимиране на майсторите в занаята които могат да практикуват уменията си на пазара. Това легитимиране може да се получи само в Националния Съюз на Ключарите в България (НСКБ)